himmelskadrommar

Alla inlägg under mars 2011

Av Jossan - 1 mars 2011 21:44

Den första på länge, på Heddan idag. Hon var så pigg i stallgången att hon nästan studsade på stället, så jag kände att hon behövde få komma ut och röra på sig. (Och så kunde jag ju testa nya tränset med..)


Hon var så snäll, fast hon var så pigg att hon nästan skrittade ovan mark, så hittade hon inte på ngt tok alls. Så jag satt tryggt där uppe på mina filtar. (Och reflextäcken..)


När jag kom tillbaka stod alla hästar och trampade vid grinden, så då plockade jag in dem. Klockan var ändå 20:30, men Emma och Malin var och tränade, så jag tänkte att det nog kunde vara skönt att slippa plocka in hästar när de kom tillbaka. Sedan satte jag mig i bilen för att åka hem. Kom halvvägs, så låg det en bil REJÄLT i diket. Det var redan folk som höll på och drog, men jag stannade för att se om det fanns ngt som man kunde hjälpa till med. Blev lite puttande i fronten innan den kom upp. Men jag vete 17 om den inte skadade axeln under uppdragningen, det såg inget vidare ut när den hasade på ena bakhjulet.. Nåja.. Inga människor skadade iaf. Och det är det viktigaste. Plåt och plast är ersättligt.


Nu sitter jag hemma med mitt silverthé. Skönt att varva ner lite innan läggdags, men det blir snart sova av. Det är en ny dag i morgon, och då har jag kväll och så ska jag motionera Bellton åt Malin.


Sov så gott!!

ANNONS
Av Jossan - 1 mars 2011 15:00

Peders otäcka vurpa.. Jag glömmer att jag filmar..


 

Här kommer sponsorerna in på arenan för prisutdelning.

Inridning för prisutdelning 

Ärevarv!!! 


 

ANNONS
Av Jossan - 1 mars 2011 08:13

Nu är det mars! Våren är officiellt här! Underbart!!


Men, vart är vitsipporna och tussilagon? Solen och värmen?? Takdroppet och dagsmejan? Den kommer väl nu? Eller?? Nåja. Jag ger det en vecka, på sin höjd.. Annars? Tja.. Då får jag väl bita ihop ett tag till.. Eller åka på en weekendresa..


Nu är det iaf dags att klä sig och åka till jobbet. De hostiga barnen från igår är idag mycket bättre, och de har fått sova hela natten! Tack för det!!

Presentation


Välkommen hit!

Kul att just du hittade till oss. Här kan du läsa om allt som rör min häst, lite om min familj och en hel del ur min vardag. Och du.. Glöm inte att lämna en signatur i bloggen. :)

Om oss:

 

 

Josefine Nordberg Karlsson

 

 

Josefine heter alltså jag, kallas till vardags för Jossan, utom i arbetet, där jag rakt av är Josefine. Är född 1979. Har varit hästintresserad hela livet, fick som 11åring min första ponny, och efter det har det fortlöpt sas. För några år sedan lade jag tävlingsnerverna på hyllan, och beslöt mig för att ta ngr års semester från det livet.

 

Jag har hur som helst en familj också: Maken, och tre underbara grabbar. Det är Rasmus - 00, Tor -05 och Markus -07. De gör mitt liv värt att leva, och de gör mig lycklig varenda dag!

 

Min häst heter Catch the Cat, ett engelskt fullblod efter Mr Wells - Leader of the Pack. Född 2011-05-06. Jag köpte honom från Anna-Karin Louie-Ying i november 2012. Han är en fantastisk häst som gör mig glad varenda dag!

     

         

   

  

 

Mina änglar:

Heavenly Dreams "Heddan"

2003-2012

 

 

      

Heddan somnade in den 17 april 2012, och jag kommer aldrig att glömma henne..   

 

 Quimero, hennes enda avkomma, skulle alltid finnas kvar hos mig, en stor och rejäl kille som jag hoppades mycket på som allround häst och livstidsvän... 

 

  Quimero

f 20110528

E: Galope P

U: Heavenly Dreams

 

 

 

Quimero blev hastigt sjuk under november månad 2012. Det visade sig vara så att han hade stora förändringar på framförallt 7:e nackkotan, med största sannolikhet orsakat av virus som han utsattes för under sina första levnadsmånader. Med honom försvann även mitt finaste minne av Heddan, och sorgen blev dubbel.. 

 

I mitt hjärta finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

 Gästbok

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

Länkar

Senaste inläggen

En tillbakablick

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Vädret hos oss

Väder Västerås

RSS

Fråga oss!

6 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ himmelskadrommar med Blogkeen
Följ himmelskadrommar med Bloglovin'

Följ oss

Follow on Bloglovin

Följ oss

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se