himmelskadrommar

Alla inlägg under februari 2015

Av Jossan - 2 februari 2015 08:11

Calle var på riktigt bushumör igår vid utsläpp. Och Hiba var inte sen med att hänga på!

Bustroll!! De har verkligen roligt i den där hagen, men det kan även medföra en hel del trasiga täcken...

Dessutom så ryker ex antal skor i hagen med.. Men det är väl sådant som man får leva med, gissar jag.. De blir väl vuxna så småningom, de där småtrollen med...

ANNONS
Av Jossan - 1 februari 2015 11:10

Svårt med underlag nu när det varit så varierande väder... Hittade en hörna i sommarhagen igår där det bara var kramsnö. Där jobbade Calle och jag i skritt, trav och galopp. Testade att ha brunda ländtäcket på, men nej, det var inte herrn till belåtenhet.. Fick dra av det och slänga det på marken. Då kunde Calle gå som vanligt. (Innan gick han som ett uppochnervänt U och surade..) 


Tränade lite på galoppfattningar. Och faktiskt tycker jag att det verkar som om han börjar att förstå dem nu. Bara att jobba vidare. Jag var iaf väldigt nöjd och glad med Calle. Han jobbar på fint och jag tycker att det kommer mer och mer driv i galoppen, även om underlaget är tungt. Efter träningen fick han stå med sina Coolsport på för att kyla benen lite. Det förtjänar man efter tunga pass! 


Har dessutom betalt in medlemskap till Eklunda idag, eftersom de tydligen ska ha lite pay n rider i vår, och det vill ju vi åka på! (Kanske ngn liten pay n jump med? Vore skitkul om de bara har tillräckligt låg starthöjd.. hehe)


Om 3 veckor är det dags för första träningen med vagn. Maken har lovat att assistera mig på söndag, så att jag kan köra lite då. Hoppas bara att vädrets makter är med oss också. 

ANNONS

Presentation


Välkommen hit!

Kul att just du hittade till oss. Här kan du läsa om allt som rör min häst, lite om min familj och en hel del ur min vardag. Och du.. Glöm inte att lämna en signatur i bloggen. :)

Om oss:

 

 

Josefine Nordberg Karlsson

 

 

Josefine heter alltså jag, kallas till vardags för Jossan, utom i arbetet, där jag rakt av är Josefine. Är född 1979. Har varit hästintresserad hela livet, fick som 11åring min första ponny, och efter det har det fortlöpt sas. För några år sedan lade jag tävlingsnerverna på hyllan, och beslöt mig för att ta ngr års semester från det livet.

 

Jag har hur som helst en familj också: Maken, och tre underbara grabbar. Det är Rasmus - 00, Tor -05 och Markus -07. De gör mitt liv värt att leva, och de gör mig lycklig varenda dag!

 

Min häst heter Catch the Cat, ett engelskt fullblod efter Mr Wells - Leader of the Pack. Född 2011-05-06. Jag köpte honom från Anna-Karin Louie-Ying i november 2012. Han är en fantastisk häst som gör mig glad varenda dag!

     

         

   

  

 

Mina änglar:

Heavenly Dreams "Heddan"

2003-2012

 

 

      

Heddan somnade in den 17 april 2012, och jag kommer aldrig att glömma henne..   

 

 Quimero, hennes enda avkomma, skulle alltid finnas kvar hos mig, en stor och rejäl kille som jag hoppades mycket på som allround häst och livstidsvän... 

 

  Quimero

f 20110528

E: Galope P

U: Heavenly Dreams

 

 

 

Quimero blev hastigt sjuk under november månad 2012. Det visade sig vara så att han hade stora förändringar på framförallt 7:e nackkotan, med största sannolikhet orsakat av virus som han utsattes för under sina första levnadsmånader. Med honom försvann även mitt finaste minne av Heddan, och sorgen blev dubbel.. 

 

I mitt hjärta finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

 Gästbok

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

Länkar

Senaste inläggen

En tillbakablick

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Vädret hos oss

Väder Västerås

RSS

Fråga oss!

6 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ himmelskadrommar med Blogkeen
Följ himmelskadrommar med Bloglovin'

Följ oss

Follow on Bloglovin

Följ oss

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se