himmelskadrommar

Alla inlägg under oktober 2014

Av Jossan - 2 oktober 2014 22:49

Idag har Calle vilat. Det innebär mat och massage för honom. Efter massagen fick täcket åka på. (Det tunna) Han såg mäkta nöjd ut efteråt.

I morgon blir det genrep med tömkörning. Bomövning som sist.

Ska se om han är alertare i morgon än vad han var i söndags. ;-) Han måste i vilket fall som helst vakna tills vi ska på träning på lördag em. :-) Maken har lovat att hjälpa mig att köra vagnen, så jag kan pyssla med Calle medan den kommer på plats. Perfekt. :-)

Annars har det varit plugg och litteraturläsning idag. Och så har jag gått igenom alla Calles papper här hemma. Nu när Julia ska börja att rida lite på egen hand utan att den här höns..ska man säga mamma? Nåja. Det kan väl räcka med att säga att jag är väldigt mån om att det ska gå bra för dem. Bägge två är ju väldigt unga och jag minns väldigt väl hur jag lärde mig vad som fungerade och vad som inte fungerade.. Det som inte fungerade kunde göra ONT. Och sluta olyckligt...

Så nu finns det tydliga scheman och papper på vart grejer finns, vad Calle ska äta, vilken hovkrats som passar bäst till den vänstra hoven..haha, näe. Inte riktigt så illa. Bara nästan. Kontrollbehov? Jag? Näääää?

Nu ska jag lägga mig och lyssna på ljudbok och invänta Maken som är på jobb i Bålsta. (Jag gillar INTE skurkar som stjäl koppartråd från järnvägen.. Urk!)

I morgon är det iaf fredag. Njuuuuut!!

ANNONS

Presentation


Välkommen hit!

Kul att just du hittade till oss. Här kan du läsa om allt som rör min häst, lite om min familj och en hel del ur min vardag. Och du.. Glöm inte att lämna en signatur i bloggen. :)

Om oss:

 

 

Josefine Nordberg Karlsson

 

 

Josefine heter alltså jag, kallas till vardags för Jossan, utom i arbetet, där jag rakt av är Josefine. Är född 1979. Har varit hästintresserad hela livet, fick som 11åring min första ponny, och efter det har det fortlöpt sas. För några år sedan lade jag tävlingsnerverna på hyllan, och beslöt mig för att ta ngr års semester från det livet.

 

Jag har hur som helst en familj också: Maken, och tre underbara grabbar. Det är Rasmus - 00, Tor -05 och Markus -07. De gör mitt liv värt att leva, och de gör mig lycklig varenda dag!

 

Min häst heter Catch the Cat, ett engelskt fullblod efter Mr Wells - Leader of the Pack. Född 2011-05-06. Jag köpte honom från Anna-Karin Louie-Ying i november 2012. Han är en fantastisk häst som gör mig glad varenda dag!

     

         

   

  

 

Mina änglar:

Heavenly Dreams "Heddan"

2003-2012

 

 

      

Heddan somnade in den 17 april 2012, och jag kommer aldrig att glömma henne..   

 

 Quimero, hennes enda avkomma, skulle alltid finnas kvar hos mig, en stor och rejäl kille som jag hoppades mycket på som allround häst och livstidsvän... 

 

  Quimero

f 20110528

E: Galope P

U: Heavenly Dreams

 

 

 

Quimero blev hastigt sjuk under november månad 2012. Det visade sig vara så att han hade stora förändringar på framförallt 7:e nackkotan, med största sannolikhet orsakat av virus som han utsattes för under sina första levnadsmånader. Med honom försvann även mitt finaste minne av Heddan, och sorgen blev dubbel.. 

 

I mitt hjärta finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

 Gästbok

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

Länkar

Senaste inläggen

En tillbakablick

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10
11 12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Vädret hos oss

Väder Västerås

RSS

Fråga oss!

6 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ himmelskadrommar med Blogkeen
Följ himmelskadrommar med Bloglovin'

Följ oss

Follow on Bloglovin

Följ oss

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se