himmelskadrommar

Alla inlägg under augusti 2014

Av Jossan - 2 augusti 2014 22:21

Avverkar bok efter bok.

Just nu avslutar jag denna:

Tur att det finns några till i serien. :)

ANNONS
Av Jossan - 2 augusti 2014 06:48

Men ingen sovmorgon här. Äldsta grabben ska nämligen på läger och bussen avgår 8:30. Så det är bara att kasta sig upp det.

Hoppas verkligen att han får roligt!

Vi andra beger oss nog ut mot sjön. Har saknat det när jag har jobbat. Nu är det bara en vecka arbete kvar innan min semester börjar. Längtar! Hela arbetsperioden har jag vant mig av med kolhydrater. Dock måste jag säga att viktnedgången är mycket långsammare den här gången. Borde ha mätt mig innan start.. Men skam den som ger sig. 4 veckor på onsdag.

Jag ska klara det!

ANNONS
Av Jossan - 1 augusti 2014 19:14

Eftersom tappskon fixades i morse fanns inga hinder för att ta en ridtur nu på seneftermiddagen.

Promenerade till Gärdet. Satt upp och skrittade ngn minut (uppvärmningen var ju klar då) och började sedan att trava. Kände att han är lite stelare åt vänster än åt höger. Ok. Då har vi ngt att träna på. :-) Tog ngn galopp. Gick långsamt men bra. Draghjälp vore ju guld, men det är sällan som vi får ngn med oss, så det får lösas ändå. Så småningom kanske det fungerar mes sällskap med! :-)

Efter galoppen blev traven såååå mycket finare. Roligt! Skrittade och satt av. Lade utrustningen på marken intill vägen och ledde Calle de sista 100 meterna till hagen där polarna väntade. Släppte in honom och började att leta grimma. Måste ha en turdag. Fann den efter 3 min. Happiness!

Promenerade tillbaka till stallet. Städade ur sadelkammare och skåprum. Sopade rent i boxen som Calle stökat i.

Nu efter att ha kommit hem och ätit tacos så känner jag att fredagströttheten tränger sig på. Kanske är det så för Calle med efter dagen. I morgon vilar han och på söndag fm blir det en sväng med vagnen.

Trevlig helg!!

Presentation


Välkommen hit!

Kul att just du hittade till oss. Här kan du läsa om allt som rör min häst, lite om min familj och en hel del ur min vardag. Och du.. Glöm inte att lämna en signatur i bloggen. :)

Om oss:

 

 

Josefine Nordberg Karlsson

 

 

Josefine heter alltså jag, kallas till vardags för Jossan, utom i arbetet, där jag rakt av är Josefine. Är född 1979. Har varit hästintresserad hela livet, fick som 11åring min första ponny, och efter det har det fortlöpt sas. För några år sedan lade jag tävlingsnerverna på hyllan, och beslöt mig för att ta ngr års semester från det livet.

 

Jag har hur som helst en familj också: Maken, och tre underbara grabbar. Det är Rasmus - 00, Tor -05 och Markus -07. De gör mitt liv värt att leva, och de gör mig lycklig varenda dag!

 

Min häst heter Catch the Cat, ett engelskt fullblod efter Mr Wells - Leader of the Pack. Född 2011-05-06. Jag köpte honom från Anna-Karin Louie-Ying i november 2012. Han är en fantastisk häst som gör mig glad varenda dag!

     

         

   

  

 

Mina änglar:

Heavenly Dreams "Heddan"

2003-2012

 

 

      

Heddan somnade in den 17 april 2012, och jag kommer aldrig att glömma henne..   

 

 Quimero, hennes enda avkomma, skulle alltid finnas kvar hos mig, en stor och rejäl kille som jag hoppades mycket på som allround häst och livstidsvän... 

 

  Quimero

f 20110528

E: Galope P

U: Heavenly Dreams

 

 

 

Quimero blev hastigt sjuk under november månad 2012. Det visade sig vara så att han hade stora förändringar på framförallt 7:e nackkotan, med största sannolikhet orsakat av virus som han utsattes för under sina första levnadsmånader. Med honom försvann även mitt finaste minne av Heddan, och sorgen blev dubbel.. 

 

I mitt hjärta finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

 Gästbok

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

Länkar

Senaste inläggen

En tillbakablick

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Vädret hos oss

Väder Västerås

RSS

Fråga oss!

6 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ himmelskadrommar med Blogkeen
Följ himmelskadrommar med Bloglovin'

Följ oss

Follow on Bloglovin

Följ oss

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se