himmelskadrommar

Alla inlägg under februari 2014

Av Jossan - 9 februari 2014 18:42

Första uteritten med Calle på egen hand gick helt suveränt! Vi red genom byn, förbi Krångelgärdet och en bit till utmed grusvägen innan jag vände och så bar det av samma väg hem igen. Idag bjöd han på betydligt bättre i traven! Jättekul!!

Har sprungit och badat varmbad hemma nu. Sååå skönt. Så skönt att jag somnade faktiskt.. Tog mig upp och lade mig på spikmattan. Somnade igen. Ser ut som en knäckemacka på ryggen.. Får nog inta lite kaffe om resten av kvällen ska fungera.

Blir VAB i morgon med lille Markus. Febern ger sig inte där.. :-/

ANNONS
Av Jossan - 8 februari 2014 11:02

Kom hem i onsdags till en mindre kry familj. Sjukdomarna vill heller inte släppa taget, så vi dras med feber, snor, hosta, magknip och huvudvärk. Det sista frambringar kräkningar hos Tor, som är lik mig. Dvs, kräks när han har värk. En gång i onsdags och en gång i natt. Suck..

Men för att muntra upp inlägget lite så kommer här bilder från Madame Tussauds:

ANNONS
Av Jossan - 4 februari 2014 11:08

Helt otroligt att så mycket rikedom finns samlat på ett enda ställe. Men ganska sjukt att adeln hade det så bra, medan övriga folket har lidit så mycket..

Inne vid kronjuvelerna rådde strikt förbud mot kameror, mobiler och annan dokumentationsutrustning. Så från detta har vi inga bilder alls. Men helt fantastiskt att få se och höra historierna kring detta berättas.

Jag led förövrigt med korparna som de vingklippt för att de ska stanna inne i Towern. Stora, kraftiga djur som nu får hoppa runt på marken i hoppsastil för att ta sig fram.

Nu är vi på väg mot Madame Tussauds, där vi hoppas på en lika fantastisk upplevelse som den igår.

Av Jossan - 3 februari 2014 14:36

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

Av Jossan - 3 februari 2014 11:56

Precis intagit frukost. Nu ska vi ta oss vidare mot Trafalgar square!

Av Jossan - 2 februari 2014 08:09

Ungarna är förkylda vilket påverkar nattsömnen en hel del.. Speciellt som den yngste helst sover UNDER min madrass om nätterna.. 6:30 i morse gav jag upp och övergav sängen..

Med Calle går det som på räls med inridningen. Så himla roligt. Dock kan jag konstatera att jag har svårt för att sadla honom. Som A sa igår om hur hon fick sadla sin häst: Först lägger jag sadeln så att det ser bra ut. Sedan drar jag sadeln ytterligare en dec bak..

Blir nog så som jag får göra med..

Bortse från ryttare i framvikt. Hon ska jobba på saken. ;)

Presentation


Välkommen hit!

Kul att just du hittade till oss. Här kan du läsa om allt som rör min häst, lite om min familj och en hel del ur min vardag. Och du.. Glöm inte att lämna en signatur i bloggen. :)

Om oss:

 

 

Josefine Nordberg Karlsson

 

 

Josefine heter alltså jag, kallas till vardags för Jossan, utom i arbetet, där jag rakt av är Josefine. Är född 1979. Har varit hästintresserad hela livet, fick som 11åring min första ponny, och efter det har det fortlöpt sas. För några år sedan lade jag tävlingsnerverna på hyllan, och beslöt mig för att ta ngr års semester från det livet.

 

Jag har hur som helst en familj också: Maken, och tre underbara grabbar. Det är Rasmus - 00, Tor -05 och Markus -07. De gör mitt liv värt att leva, och de gör mig lycklig varenda dag!

 

Min häst heter Catch the Cat, ett engelskt fullblod efter Mr Wells - Leader of the Pack. Född 2011-05-06. Jag köpte honom från Anna-Karin Louie-Ying i november 2012. Han är en fantastisk häst som gör mig glad varenda dag!

     

         

   

  

 

Mina änglar:

Heavenly Dreams "Heddan"

2003-2012

 

 

      

Heddan somnade in den 17 april 2012, och jag kommer aldrig att glömma henne..   

 

 Quimero, hennes enda avkomma, skulle alltid finnas kvar hos mig, en stor och rejäl kille som jag hoppades mycket på som allround häst och livstidsvän... 

 

  Quimero

f 20110528

E: Galope P

U: Heavenly Dreams

 

 

 

Quimero blev hastigt sjuk under november månad 2012. Det visade sig vara så att han hade stora förändringar på framförallt 7:e nackkotan, med största sannolikhet orsakat av virus som han utsattes för under sina första levnadsmånader. Med honom försvann även mitt finaste minne av Heddan, och sorgen blev dubbel.. 

 

I mitt hjärta finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

 Gästbok

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

Länkar

Senaste inläggen

En tillbakablick

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Vädret hos oss

Väder Västerås

RSS

Fråga oss!

6 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ himmelskadrommar med Blogkeen
Följ himmelskadrommar med Bloglovin'

Följ oss

Follow on Bloglovin

Följ oss

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se