himmelskadrommar

Alla inlägg under december 2013

Av Jossan - 2 december 2013 22:35

Idag kom veterinären ut för att ge Calle spruta nummer två gällande Botulism på kvällskvisten.. Själva sprutan var ingen fara. Jag tror inte ens att han märkte den öht. Men att lämnas instängd i en box, när alla kompisarna är ute!! Det ni!

Arg Calle. Vilket han demonstrerar genom diverse luftsparkar med bakbenen där i boxen, i sin ensamhet.. En gång träffade hoven till och med väggen! :-o (Calle blev nog lika paff som vi andra. Men han har MASSOR av humör, den här killen. Så det gäller att få honom med på noterna när man ska göra ngt. Tur att han oftast är positiv!)

Nu är det sovdags! Jag ligger verkligen back med sömn, vilket resulterar i magknip och huvudvärk. Mindre bra. Så sov gott! :)

ANNONS
Av Jossan - 2 december 2013 00:46

Eller inte.. För det hände ngt hemskt.. Jag kunde inte hitta ngt som jag ville köpa.. :-o

Kom hem med 6st kollamasken-test till Ann och 2st till mig själv (eller till Calle, men det är samma sak..) och thats it!

En hel mässa, och inga köp som jag kan få ligga och ångra i natt? Jag är nog sjuk.

Sov gott!!

ANNONS
Av Jossan - 1 december 2013 09:08

Jag har inte orken att sätta mig och fixa ngn header just nu.. Så den här gamla godingen får duga.    Calle  

Presentation


Välkommen hit!

Kul att just du hittade till oss. Här kan du läsa om allt som rör min häst, lite om min familj och en hel del ur min vardag. Och du.. Glöm inte att lämna en signatur i bloggen. :)

Om oss:

 

 

Josefine Nordberg Karlsson

 

 

Josefine heter alltså jag, kallas till vardags för Jossan, utom i arbetet, där jag rakt av är Josefine. Är född 1979. Har varit hästintresserad hela livet, fick som 11åring min första ponny, och efter det har det fortlöpt sas. För några år sedan lade jag tävlingsnerverna på hyllan, och beslöt mig för att ta ngr års semester från det livet.

 

Jag har hur som helst en familj också: Maken, och tre underbara grabbar. Det är Rasmus - 00, Tor -05 och Markus -07. De gör mitt liv värt att leva, och de gör mig lycklig varenda dag!

 

Min häst heter Catch the Cat, ett engelskt fullblod efter Mr Wells - Leader of the Pack. Född 2011-05-06. Jag köpte honom från Anna-Karin Louie-Ying i november 2012. Han är en fantastisk häst som gör mig glad varenda dag!

     

         

   

  

 

Mina änglar:

Heavenly Dreams "Heddan"

2003-2012

 

 

      

Heddan somnade in den 17 april 2012, och jag kommer aldrig att glömma henne..   

 

 Quimero, hennes enda avkomma, skulle alltid finnas kvar hos mig, en stor och rejäl kille som jag hoppades mycket på som allround häst och livstidsvän... 

 

  Quimero

f 20110528

E: Galope P

U: Heavenly Dreams

 

 

 

Quimero blev hastigt sjuk under november månad 2012. Det visade sig vara så att han hade stora förändringar på framförallt 7:e nackkotan, med största sannolikhet orsakat av virus som han utsattes för under sina första levnadsmånader. Med honom försvann även mitt finaste minne av Heddan, och sorgen blev dubbel.. 

 

I mitt hjärta finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

 Gästbok

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

Länkar

Senaste inläggen

En tillbakablick

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2013 >>>

Vädret hos oss

Väder Västerås

RSS

Fråga oss!

6 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ himmelskadrommar med Blogkeen
Följ himmelskadrommar med Bloglovin'

Följ oss

Follow on Bloglovin

Följ oss

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se