himmelskadrommar

Alla inlägg under september 2013

Av Jossan - 1 september 2013 13:39

Idag är det officiellt höst. Vilket innebär att det strax är dags för inridning av 2,5 åringarna. Calles inridning kommer att ske mycket långsamt. Först någon minut i skritt, och så ökar vi sakta på det fram till november, då han så sakteliga ska få trava lite kort under ryttare med. Galoppen tar vi efter vintervilan. 


Tänk. Om ett halvår kommer jag att kunna lägga till titeln ridhäst till min redan titulerade körhäst-cirkushäst-springaforthäst-sjöhäst och vararäddförrenhäst. Inte illa! Själv är jag bara människa-mamma-student och ryttare. Tror jag?

ANNONS
Av Jossan - 1 september 2013 09:44

Vem glömde att stänga kranen?? Hemskt att vakna med droppsnuva. ^^ Fast efter att ha kurerat mig med lite nezeril mår jag prima. :)

Igår gjorde jag en beställning på ny selevitan, så att Calle musklas fint även fortsättningsvis.

Ja.. Annars kommer väl allt att flyta på i vanligt söndagstempo. Calle vilar, familjen softar inför morgondagen och jag ska planera ihop kommande vecka, som blir en rivstartsvecka med fem dagar som slutar kl 16:00. Bara att tuta och köra!

ANNONS

Presentation


Välkommen hit!

Kul att just du hittade till oss. Här kan du läsa om allt som rör min häst, lite om min familj och en hel del ur min vardag. Och du.. Glöm inte att lämna en signatur i bloggen. :)

Om oss:

 

 

Josefine Nordberg Karlsson

 

 

Josefine heter alltså jag, kallas till vardags för Jossan, utom i arbetet, där jag rakt av är Josefine. Är född 1979. Har varit hästintresserad hela livet, fick som 11åring min första ponny, och efter det har det fortlöpt sas. För några år sedan lade jag tävlingsnerverna på hyllan, och beslöt mig för att ta ngr års semester från det livet.

 

Jag har hur som helst en familj också: Maken, och tre underbara grabbar. Det är Rasmus - 00, Tor -05 och Markus -07. De gör mitt liv värt att leva, och de gör mig lycklig varenda dag!

 

Min häst heter Catch the Cat, ett engelskt fullblod efter Mr Wells - Leader of the Pack. Född 2011-05-06. Jag köpte honom från Anna-Karin Louie-Ying i november 2012. Han är en fantastisk häst som gör mig glad varenda dag!

     

         

   

  

 

Mina änglar:

Heavenly Dreams "Heddan"

2003-2012

 

 

      

Heddan somnade in den 17 april 2012, och jag kommer aldrig att glömma henne..   

 

 Quimero, hennes enda avkomma, skulle alltid finnas kvar hos mig, en stor och rejäl kille som jag hoppades mycket på som allround häst och livstidsvän... 

 

  Quimero

f 20110528

E: Galope P

U: Heavenly Dreams

 

 

 

Quimero blev hastigt sjuk under november månad 2012. Det visade sig vara så att han hade stora förändringar på framförallt 7:e nackkotan, med största sannolikhet orsakat av virus som han utsattes för under sina första levnadsmånader. Med honom försvann även mitt finaste minne av Heddan, och sorgen blev dubbel.. 

 

I mitt hjärta finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

 Gästbok

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

Länkar

Senaste inläggen

En tillbakablick

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Vädret hos oss

Väder Västerås

RSS

Fråga oss!

6 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ himmelskadrommar med Blogkeen
Följ himmelskadrommar med Bloglovin'

Följ oss

Follow on Bloglovin

Följ oss

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se