himmelskadrommar

Alla inlägg under november 2012

Av Jossan - 2 november 2012 11:19

Eftermiddagen spenderas med redovisning med halva V2gruppen.  Är hyfsat förberedd, men man vet ju inte riktigt vad som komma skall. TB är lurig. 


Efter den här redovisningen så är det totalt fokus på salstentan på onsdag. Jättenrevös eftersom jag inte har en aning om vad som väntar. 


Nehepp. Time to go! 

ANNONS
Av Jossan - 1 november 2012 22:18

Så hovslagningen uteblev. Nytt försök i nästa vecka! Nu är det ju definitivt inte akut på Q, han har jättefina hovisar, men jag vill gärna få dem checkade iaf. 


Så, vad gjorde jag istället? 


Jo, borstade den lilla lortgrisen. Det tog sin lilla tid.. Men han blev blank och fin! Jag däremot var motsatsen.. Visst är det skumt att allt man borstar av hästen verkar fastna på den som borstar? Efter borstningen blev det en sista avmaskning för året. Testar honom i vår igen för att se maskstatus då. Men det borde ha fått effekt nu av sprutorna. Han hade ju mycket sist, men efter två kurer borde han ha blivit av med det mesta. 


Nu ska jag ta och sova. I morgon är det redovisning för vår grupp under em. Ska bli skönt att ha det avklarat sedan. För under helgen blir det MASSOR av tentaplugg så att man är redo på onsdag.. Uscha buscha... 


Natti, natti!

ANNONS
Av Jossan - 1 november 2012 09:28

Men som inte är riktigt i sin tid just nu är:


En Mattes padd med ryggradsfrihet.

Ett riktigt fint Rambotäcke med variationsmöjligheter.


Men det här kommer ju inte Q att behöva än på länge.. Så jag kan ju utnyttja tiden till att spara ihop till dessa dyra inköp..  


Av Jossan - 1 november 2012 08:31

Och ska kolla på Qusans hovar. Tror att de behöver verkas bak, men fram ser det ganska bra ut. Han är fin i trakterna, lagom helt enkelt. Det slog mig häromdagen vilka stora hovar han har börjat att få! De ser ut att höra till en vuxen häst nu, inga bebishovisar längre.

Men innan det bär av mot stall så har jag och ungarna en date med Ann och hennes kids.

Nu ska jag dock inta lite frukost iklädd värmekudde. Det är en stel i nacken dag idag. Den gör sig påmind när jag inte har skött mig, men på det stora hela så är den bättre just nu. Och då bär, drar och jobbar jag ju lätt lite mer än vad jag egentligen bör göra.

Nåja. Kurera sig, tänka sig för ett tag och så är man på banan igen.

Presentation


Välkommen hit!

Kul att just du hittade till oss. Här kan du läsa om allt som rör min häst, lite om min familj och en hel del ur min vardag. Och du.. Glöm inte att lämna en signatur i bloggen. :)

Om oss:

 

 

Josefine Nordberg Karlsson

 

 

Josefine heter alltså jag, kallas till vardags för Jossan, utom i arbetet, där jag rakt av är Josefine. Är född 1979. Har varit hästintresserad hela livet, fick som 11åring min första ponny, och efter det har det fortlöpt sas. För några år sedan lade jag tävlingsnerverna på hyllan, och beslöt mig för att ta ngr års semester från det livet.

 

Jag har hur som helst en familj också: Maken, och tre underbara grabbar. Det är Rasmus - 00, Tor -05 och Markus -07. De gör mitt liv värt att leva, och de gör mig lycklig varenda dag!

 

Min häst heter Catch the Cat, ett engelskt fullblod efter Mr Wells - Leader of the Pack. Född 2011-05-06. Jag köpte honom från Anna-Karin Louie-Ying i november 2012. Han är en fantastisk häst som gör mig glad varenda dag!

     

         

   

  

 

Mina änglar:

Heavenly Dreams "Heddan"

2003-2012

 

 

      

Heddan somnade in den 17 april 2012, och jag kommer aldrig att glömma henne..   

 

 Quimero, hennes enda avkomma, skulle alltid finnas kvar hos mig, en stor och rejäl kille som jag hoppades mycket på som allround häst och livstidsvän... 

 

  Quimero

f 20110528

E: Galope P

U: Heavenly Dreams

 

 

 

Quimero blev hastigt sjuk under november månad 2012. Det visade sig vara så att han hade stora förändringar på framförallt 7:e nackkotan, med största sannolikhet orsakat av virus som han utsattes för under sina första levnadsmånader. Med honom försvann även mitt finaste minne av Heddan, och sorgen blev dubbel.. 

 

I mitt hjärta finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

 Gästbok

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

Länkar

Senaste inläggen

En tillbakablick

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Vädret hos oss

Väder Västerås

RSS

Fråga oss!

6 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ himmelskadrommar med Blogkeen
Följ himmelskadrommar med Bloglovin'

Följ oss

Follow on Bloglovin

Följ oss

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se