himmelskadrommar

Alla inlägg under november 2012

Av Jossan - 23 november 2012 17:13

Det har varit så mycket tråkiga och sorgliga händelser på sista tiden, att jag inte längre riktigt förmår att bli uppretad av saker som jag kanske annars skulle gå igång på. Som ett exempel vår tenta där helt klart informationen uteblev.. Men jag ORKAR inte hetsa upp mig. I förhållande till att mista Q så känns det som en piss i sjön.. Jag tentar väl igen då.. 4 timmar av mitt liv.. Jaha.. 


Livet består av mer än så. Av vänner och hjärtevänner och familj. Både fyrbenta som tvåbeningar. De är värda att jag lägger mitt engagemang på dem. Inte på att en tenta går åt skogen. Men jag håller helt och fullt med mina studiekamrater i deras resonemang, vi fick för lite konkret information, det bevisar hela klassens resultat. Och att dra alla studenter över en kam och antyda att vi är lata och inte vill göra mer än vad som behövs, det anser jag är oschysst. Vi pluggar till förskollärare, och stor vikt läggs vid förhållningssätt..?


Jag hämtar min tenta på onsdag, då ska jag bara kolla så att jag inte har gjort allt fel, men sedan kommer jag att lägga den till historien och göra nästa istället. 


Något att verkligen bry sig om:

 

ANNONS
Av Jossan - 23 november 2012 07:16

En vecka är en lång tid, men ingenting mot att veta att jag aldrig få se dig åter i det här livet. Jag saknar dig..

 

ANNONS
Av Jossan - 23 november 2012 07:05

Lite frukost, och sedan bär det av mot förskolan där jag gör min VFU. När jag slutar för dagen så ska jag hämta upp barnen och fara in till stan igen för att shoppa fredagsmys och hyra film, det har jag lovat dem. 


Annars är det väl en helt vanligt, mörk, kulen november fredag. Säkert lite regnig med. Vågar man hoppas på lite solsken idag? Det behöver inte vara av den typen som kommer från himlen.. Det kan lika gärna vara i form av ett glädjande besked..Av Jossan - 21 november 2012 22:29

Tog jag tillfället i akt och åkte med en vän och kollade på en Katt. Blev kär, och det får bära eller brista. Han får nog komma hem till oss, bara han har blivit kollad. Jag, som inte är någon kattmänniska alls.. Och en röd av hansort med.. Livet är väl förunderligt ibland?


Mjao.

Av Jossan - 21 november 2012 12:15

Får med mig en vän, och sedan ska jag bryta den här hemska lunken som jag har fastnat i.. Igår tog jag mig i kragen och lagade mat för första gången sedan i onsdags.. Det blev lyckat. Paj för alla i familjen.

Det känns fortfarande inte bra, men det känns nu som om allt bara har varit en hemsk dröm.. Overkligt.. Jag kollar på korten från hela Qs uppväxt, och tänker på hur det har varit och hur det skulle ha kunnat bli.

Det gör ont när drömmar brister.. Men på ngt outgrundligt vis så verkar jag överleva även den här svängen... Men jag vet inte hur..

Av Jossan - 20 november 2012 06:13

Gång på gång.. Och jag finner ingen lösning.. Jag mår verkligen inte bra, men kan hålla fasaden uppe om dagarna nu. På gott och ont. 5 nätter utan sömn har också gjort sitt till, men i natt har jag sovit som en klubbad istället, och drömt en massa knas istället. Så jag vaknar helt slut ändå.


Idag har jag tänkt försöka att åka ut till stallet för att plocka reda på alla mina saker.. Jag vet inte om jag kommer att orka när kvällen väl kommer, men jag vet att jag MÅSTE rycka upp mig och få fart på livet igen..


Och tankarna irrar iväg igen..


.. Vilken himla sorglig och deppig blogg det här har blivit.. Jag hoppas att jag snart kan finna lite själsfrid igen, så att jag kan skriva utan att älta.. Tills dess för ni uthärda.. Bloggen blir en plats där jag kan lägga över allt det där som trycker mig.. 


  

Av Jossan - 18 november 2012 14:15

För ett år sedan så höll jag på att vänja av Q från Heddan lite sakta. 

För ett halvår sedan tog jag farväl av Heddan, och tränade lastning med Q för att förbereda honom för framtiden. Det gick över all förväntan.

För en månad sedan startade vi hans inkörning, och jag såg att ngt var galet när det kom till att dra vagn. 

För en vecka sedan fann jag att hasen var lite svullen på vänster bak.

I förrgår fanns min fina kille inte mer.


Njut av era hästar och värdesätt dem medan de finns hos er.

   

 

Av Jossan - 18 november 2012 08:02

Orkade inte ta tag i matlagning och disk igår kväll.. Således packade familjen in sig i bilen och drog mot Pizza Hut. Det var ju ändå lördag. Jag får synda då. Men AJ vad det straffade sig.. Har knappt kunnat sova alls inatt, på grund av mina tankar. Men när jag väl somnade så väcktes jag av jordens magknip.. Den är definitivt inte van vid att äta pizza nu.. Ojojoj.. Ajajaj...

Ogilla magont..

Presentation


Välkommen hit!

Kul att just du hittade till oss. Här kan du läsa om allt som rör min häst, lite om min familj och en hel del ur min vardag. Och du.. Glöm inte att lämna en signatur i bloggen. :)

Om oss:

 

 

Josefine Nordberg Karlsson

 

 

Josefine heter alltså jag, kallas till vardags för Jossan, utom i arbetet, där jag rakt av är Josefine. Är född 1979. Har varit hästintresserad hela livet, fick som 11åring min första ponny, och efter det har det fortlöpt sas. För några år sedan lade jag tävlingsnerverna på hyllan, och beslöt mig för att ta ngr års semester från det livet.

 

Jag har hur som helst en familj också: Maken, och tre underbara grabbar. Det är Rasmus - 00, Tor -05 och Markus -07. De gör mitt liv värt att leva, och de gör mig lycklig varenda dag!

 

Min häst heter Catch the Cat, ett engelskt fullblod efter Mr Wells - Leader of the Pack. Född 2011-05-06. Jag köpte honom från Anna-Karin Louie-Ying i november 2012. Han är en fantastisk häst som gör mig glad varenda dag!

     

         

   

  

 

Mina änglar:

Heavenly Dreams "Heddan"

2003-2012

 

 

      

Heddan somnade in den 17 april 2012, och jag kommer aldrig att glömma henne..   

 

 Quimero, hennes enda avkomma, skulle alltid finnas kvar hos mig, en stor och rejäl kille som jag hoppades mycket på som allround häst och livstidsvän... 

 

  Quimero

f 20110528

E: Galope P

U: Heavenly Dreams

 

 

 

Quimero blev hastigt sjuk under november månad 2012. Det visade sig vara så att han hade stora förändringar på framförallt 7:e nackkotan, med största sannolikhet orsakat av virus som han utsattes för under sina första levnadsmånader. Med honom försvann även mitt finaste minne av Heddan, och sorgen blev dubbel.. 

 

I mitt hjärta finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

 Gästbok

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

Länkar

Senaste inläggen

En tillbakablick

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Vädret hos oss

Väder Västerås

RSS

Fråga oss!

6 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ himmelskadrommar med Blogkeen
Följ himmelskadrommar med Bloglovin'

Följ oss

Follow on Bloglovin

Följ oss

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se