himmelskadrommar

Alla inlägg under oktober 2012

Av Jossan - 8 oktober 2012 22:19

Har suttit med näsan i dokumenten från kl 15 fram tills nu.. Helt slut i skallen.. Men känner mig hyfsat förberedd inför i morgon och på onsdag. Jag vill göra ett bra resultat! Varför försöka bli en medioker förskollärare? Jag vill bli en riktigt bra! Bara till att grotta ner sig i böckerna det!


Men nu har jag skrivit rent dagens studiegruppsprotokoll med och sänt det för avsyning, så nu känner jag att jag tar ett break och läser lite Fatta Eld. Sova kommer nog att kännas bra efter den här dagen..


Q har fått klara sig utan mig idag, men det går ingen nöd på honom.   


 

ANNONS
Av Jossan - 8 oktober 2012 20:08

Pluggar.. Och det inte slut.. Sucka.. Sucka tuuuungt..

ANNONS
Av Jossan - 7 oktober 2012 22:36

Så kommer här ett gäng bilder till..

             

Av Jossan - 7 oktober 2012 22:34

Hahaha, och tro mig. Han försöker INTE att bitas. Jag märkte inte ens att han gjorde något, så förmodligen var det bara en grimas/gäsp


 

Av Jossan - 7 oktober 2012 21:58

Att täcket som jag köpte igår, det satt som en smäck! Jääääättefin!!! Nostalgi...


Det blir toppen att ha att lägga på honom nu under vintern om han blivit blöt och kall ute, och om de ska komma in och torka en stund. Toppen toppen! Men nu kom jag på, att jag skrev nog aldrig ngt om täcket här igår? Jo, så här var det: Jag for till Enköping på hästloppis, Upplands största! Men jag kom sent, så de flesta guldkornen hade redan gått. Men så såg jag det.. Ett Hansbo Kombitäcke.. Nostalgin bara kom över mig.. Ett sådant hade jag till Brave Boy.. I EXAKT samma färger. De tyska.


Det blev alltså ett köp..

 

100:- gav jag för detta. Ok, två små hål, men vad gör det??


Fann det betydligt dyrare på nätet..   

 


Ibland gör man fynd! Tvättade det och tog med det till stallet idag. Han var jättefin i det. MYCKET nöjd!


Av Jossan - 7 oktober 2012 20:07

       

En bonusbild på lilla magen...

 


Man mår gottigott i hagen på Hubbo..   

Av Jossan - 7 oktober 2012 19:59

Men han kan när han vill. Stannar aldrig på hinder men väldigt bekväm och galopperar inte en meter mer än vad han behöver. ;)


Nu blir det en vila från löshoppning på minst två veckor. Kanske längre.

 


Av Jossan - 6 oktober 2012 20:15

Vi tar fram allvaret (=skakelsläpan) igen på onsdag. I morgon ska Q få skutta lite i paddan. Sedan blir det vila måndag och tisdag.


Vi ska jobba på med körningen 2 gånger i veckan fram tills det blir för halt. Då går Q in i sin vintervila, och ska bara få softa i hagen ett par månader. Räknar med att detta blir hela december, januari och februari. Sedan ska vi ta upp jobbet med körningen i mars/april, beroende på väder och vind.


Det är lite därför som vi jobbar så mycket nu. Fast det är lite som jag läste i en av mina böcker om unghästar: Det ska böjas i tid, det som krokigt ska bli..

Presentation


Välkommen hit!

Kul att just du hittade till oss. Här kan du läsa om allt som rör min häst, lite om min familj och en hel del ur min vardag. Och du.. Glöm inte att lämna en signatur i bloggen. :)

Om oss:

 

 

Josefine Nordberg Karlsson

 

 

Josefine heter alltså jag, kallas till vardags för Jossan, utom i arbetet, där jag rakt av är Josefine. Är född 1979. Har varit hästintresserad hela livet, fick som 11åring min första ponny, och efter det har det fortlöpt sas. För några år sedan lade jag tävlingsnerverna på hyllan, och beslöt mig för att ta ngr års semester från det livet.

 

Jag har hur som helst en familj också: Maken, och tre underbara grabbar. Det är Rasmus - 00, Tor -05 och Markus -07. De gör mitt liv värt att leva, och de gör mig lycklig varenda dag!

 

Min häst heter Catch the Cat, ett engelskt fullblod efter Mr Wells - Leader of the Pack. Född 2011-05-06. Jag köpte honom från Anna-Karin Louie-Ying i november 2012. Han är en fantastisk häst som gör mig glad varenda dag!

     

         

   

  

 

Mina änglar:

Heavenly Dreams "Heddan"

2003-2012

 

 

      

Heddan somnade in den 17 april 2012, och jag kommer aldrig att glömma henne..   

 

 Quimero, hennes enda avkomma, skulle alltid finnas kvar hos mig, en stor och rejäl kille som jag hoppades mycket på som allround häst och livstidsvän... 

 

  Quimero

f 20110528

E: Galope P

U: Heavenly Dreams

 

 

 

Quimero blev hastigt sjuk under november månad 2012. Det visade sig vara så att han hade stora förändringar på framförallt 7:e nackkotan, med största sannolikhet orsakat av virus som han utsattes för under sina första levnadsmånader. Med honom försvann även mitt finaste minne av Heddan, och sorgen blev dubbel.. 

 

I mitt hjärta finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

 Gästbok

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

Länkar

Senaste inläggen

En tillbakablick

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Vädret hos oss

Väder Västerås

RSS

Fråga oss!

6 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ himmelskadrommar med Blogkeen
Följ himmelskadrommar med Bloglovin'

Följ oss

Follow on Bloglovin

Följ oss

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se