himmelskadrommar

Alla inlägg under augusti 2012

Av Jossan - 9 augusti 2012 23:03

För tömkörning igen! Var ju nästan två veckor sedan sist! Eller, det är nog till och med mer än så? Nåja! I morgon smäller det igen. Tänkte bygga en liten bana i paddan som vi kan jobba med.


Kul! :)

ANNONS
Av Jossan - 9 augusti 2012 21:04

Hjälpte Jennie lite med Teitan i paddan, vilket resulterade i en massa spring. Sedan blev det verkning av Qsan, och efter det tog jag en promenix i hagen och plockade bort sådant som man inte vill ha i hagen, små ekskott tex. Så nu har jag gjort mig förtjänt av en slappkväll, innan jag ska tillbaka till stallet i morgon fm.

Den slappkvällen tänkte jag börja att läsa i första läroboken. Duktig mig!

ANNONS
Av Jossan - 9 augusti 2012 15:54

Av anteckningsblock, sudd, pennor och läroböcker. Ja, det är nästan helt klart nu.
Börjar känna mig pluggredo!

 


(Fast på mina läroböcker hoppas jag att det kommer att stå: Rätt så enkla grejer..)

Av Jossan - 9 augusti 2012 13:35

;) vad vore liksom semester om man var fast vid spisen var dag?? Men snart är vardagen här igen!

Av Jossan - 9 augusti 2012 00:04

För i morgon kommer bästa P och ska verka och sko halva stallet. Eller, ja.. Mer än halva faktiskt. Q´s fossingar är verkligen i behov av verkning, och eftersom jag lovade en dokumentation sist som uteblev, så kan jag försöka att se till att få en i morgon..


Nu ÄR det verkligen läggdags!

Av Jossan - 8 augusti 2012 23:26

Startade med storstädning i samklang med ljudbok i mobilen. Sedan blev det en fika med Maken som just kom hem från träningen, innan jag for ut till Q.


Just idag kände jag verkligen den där lyckan med häst återvända. Det som jag tyckte försvann för mig i april.. Idag fick jag det där samspelet med Q, som jag har saknat ända sedan Heddan försvann... Finaste Heddan, vad din som är lik dig i mycket.

 


Mest i sitt sätt att vara. Men när jag tittar in i Q´s ögon, så tycker jag mig kunna se Heddan där, inne i själens spegel. Jag är så glad att jag har honom kvar, och jag vill aldrig mista honom.


Bifogar en länk till Malins inlägg på stallsidan idag, eftersom det var en hel del Q med i inlägget.

http://stallhubbo.bloggplatsen.se/2012/08/08/8406976-daligt-vader-men-det-gar-att-busa-anda/


Nu på kvällen kom mina föräldrar förbi på en fika, och för att Rasmus skulle få berätta om sina äventyr på lägret. Och därefter har vi haft filmstund.


Nu sover dock alla barnen (inklusive Maken tror jag, för han försvann spårlöst..) så nu ska jag plocka fram iphonen och lyssna på Eldvittnet igen. Bara tre timmar kvar att lyssna!

Av Jossan - 7 augusti 2012 21:40

Behöver man sällan vara ensam i soffan..

Av Jossan - 7 augusti 2012 14:05

Allt som hände igår kunde jag inte riktigt bearbeta då.. Men nu har jag lyckats smälta lite av intrycken, och börjar att känna mig frisk, för jag har inte huvudvärk mer, och riktigt glad över att börja att läsa. Det sista är ju hur som helst ofrånkomligt för alla oss barnskötare, och bättre förr än senare. Skulle inte vilja hamna i sitsen att behöva plugga när man är 50+.


Nu håller dock jakten på skolböcker på. Har napp på ngn, men ska sätta mig ner och kolla om jag kan finna den andra som jag måste ha innan starten.


Så nu ska jag sätta mig och göra lite research.

Presentation


Välkommen hit!

Kul att just du hittade till oss. Här kan du läsa om allt som rör min häst, lite om min familj och en hel del ur min vardag. Och du.. Glöm inte att lämna en signatur i bloggen. :)

Om oss:

 

 

Josefine Nordberg Karlsson

 

 

Josefine heter alltså jag, kallas till vardags för Jossan, utom i arbetet, där jag rakt av är Josefine. Är född 1979. Har varit hästintresserad hela livet, fick som 11åring min första ponny, och efter det har det fortlöpt sas. För några år sedan lade jag tävlingsnerverna på hyllan, och beslöt mig för att ta ngr års semester från det livet.

 

Jag har hur som helst en familj också: Maken, och tre underbara grabbar. Det är Rasmus - 00, Tor -05 och Markus -07. De gör mitt liv värt att leva, och de gör mig lycklig varenda dag!

 

Min häst heter Catch the Cat, ett engelskt fullblod efter Mr Wells - Leader of the Pack. Född 2011-05-06. Jag köpte honom från Anna-Karin Louie-Ying i november 2012. Han är en fantastisk häst som gör mig glad varenda dag!

     

         

   

  

 

Mina änglar:

Heavenly Dreams "Heddan"

2003-2012

 

 

      

Heddan somnade in den 17 april 2012, och jag kommer aldrig att glömma henne..   

 

 Quimero, hennes enda avkomma, skulle alltid finnas kvar hos mig, en stor och rejäl kille som jag hoppades mycket på som allround häst och livstidsvän... 

 

  Quimero

f 20110528

E: Galope P

U: Heavenly Dreams

 

 

 

Quimero blev hastigt sjuk under november månad 2012. Det visade sig vara så att han hade stora förändringar på framförallt 7:e nackkotan, med största sannolikhet orsakat av virus som han utsattes för under sina första levnadsmånader. Med honom försvann även mitt finaste minne av Heddan, och sorgen blev dubbel.. 

 

I mitt hjärta finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

 Gästbok

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

Länkar

Senaste inläggen

En tillbakablick

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Vädret hos oss

Väder Västerås

RSS

Fråga oss!

6 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ himmelskadrommar med Blogkeen
Följ himmelskadrommar med Bloglovin'

Följ oss

Follow on Bloglovin

Följ oss

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se