himmelskadrommar

Alla inlägg under juli 2012

Av Jossan - 17 juli 2012 22:56

Efter regn kommer liksom solsken sägs det..

Av Jossan - 17 juli 2012 18:16

Bara för att jag kan ;)

Av Jossan - 17 juli 2012 16:03

Känns skumt att det gick att sola till 12 idag.. För efter det har det regnat och regnat.. Men jag har iaf fått lite gjort hemma.

Såååå.. Om det blir sol någon annan dag kan jag lämna hemmet med gott samvete. ;)

Just nu fixar jag kök och mina ögonbryn.. Tur att man har simultanförmåga, för jag bloggar ju med! Laxen ligger och väntar på att bli fixad till middag, och efterrättstårtan är i kylen.. Kommer nog att bli en bra dag, trots regnet!

Av Jossan - 17 juli 2012 12:35

Vilket resulterar i att jag får ta mig i kragen och städa lite hemma.. Men det känns ju så bra efteråt, så det är ok.

Av Jossan - 17 juli 2012 10:32

Blogg från solstolen!

Av Jossan - 16 juli 2012 21:52

Idag satt allt som en smäck. Jag tömkörde Q helt ensam ner till Krångelgärdet, runt det och hem till lösdriften igen! Och han var såååå duktig!!! Världens finaste!!


I morgon får han således vila, så kör vi en repris på onsdag!

 


Mot nya äventyr!

Av Jossan - 15 juli 2012 20:33

Blev här hos oss en riktig slappardag.. Jag var totalt ur gängorna i morse, men det blev bättre efter lite våffellunch. Sedan for hela familjen in mot stan, för Rasmus skulle sova i hamnen hos mina farföräldrar, och Tor hos sin farmor och farfar. Markus? Jo, han vill ju alltid sova hemma, och så även idag. Han är en riktig mammaochpappagris.   


I morgon jobbar Maken, men jag klurar lite på om jag och småkillarna ska ta os till skogen för svampplockning.. Men blir det fint väder så blir det nog sol och bad istället. Hoppet sviker en inte i första taget!


I morgonkväll blir det nog lastningsträning med Qsan. Jag har återigen skjutit på det av olika anledningar.. Men jag borde verkligen ta tag i det nu. Det går ju så snabbt att göra, men det är ju det där med att hämta transporten som är det krångliga. Fast nu har det nästan gått en månad sedan sist, så nu får jag ta och skärpa till mig.I övrigt så kommer nog veckan att innehålla lite tömkörning, lite ledövningar och lite fix med hovar och päls. Inte för att han har några problem, men det är bra att träna på att sköta sig då med, och nog testar han ibland.. Men inte värre än att det enkelt går att få bukt med.Finaste kompisen!

   

Presentation


Välkommen hit!

Kul att just du hittade till oss. Här kan du läsa om allt som rör min häst, lite om min familj och en hel del ur min vardag. Och du.. Glöm inte att lämna en signatur i bloggen. :)

Om oss:

 

 

Josefine Nordberg Karlsson

 

 

Josefine heter alltså jag, kallas till vardags för Jossan, utom i arbetet, där jag rakt av är Josefine. Är född 1979. Har varit hästintresserad hela livet, fick som 11åring min första ponny, och efter det har det fortlöpt sas. För några år sedan lade jag tävlingsnerverna på hyllan, och beslöt mig för att ta ngr års semester från det livet.

 

Jag har hur som helst en familj också: Maken, och tre underbara grabbar. Det är Rasmus - 00, Tor -05 och Markus -07. De gör mitt liv värt att leva, och de gör mig lycklig varenda dag!

 

Min häst heter Catch the Cat, ett engelskt fullblod efter Mr Wells - Leader of the Pack. Född 2011-05-06. Jag köpte honom från Anna-Karin Louie-Ying i november 2012. Han är en fantastisk häst som gör mig glad varenda dag!

     

         

   

  

 

Mina änglar:

Heavenly Dreams "Heddan"

2003-2012

 

 

      

Heddan somnade in den 17 april 2012, och jag kommer aldrig att glömma henne..   

 

 Quimero, hennes enda avkomma, skulle alltid finnas kvar hos mig, en stor och rejäl kille som jag hoppades mycket på som allround häst och livstidsvän... 

 

  Quimero

f 20110528

E: Galope P

U: Heavenly Dreams

 

 

 

Quimero blev hastigt sjuk under november månad 2012. Det visade sig vara så att han hade stora förändringar på framförallt 7:e nackkotan, med största sannolikhet orsakat av virus som han utsattes för under sina första levnadsmånader. Med honom försvann även mitt finaste minne av Heddan, och sorgen blev dubbel.. 

 

I mitt hjärta finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

 Gästbok

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

Länkar

Senaste inläggen

En tillbakablick

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Vädret hos oss

Väder Västerås

RSS

Fråga oss!

6 besvarade frågor

Följ oss

Follow on Bloglovin

Följ oss

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se